Despre noi

Experienta in valsul mirilor

Cel mai probabil sunteti in cautarea unor profesori buni alaturi de care sa incepeti cursuri pentru valsul mirilor. Poate cautati pe cineva extrem de creativ, foarte priceput, un profesor cu rabdare sau unul care sa va provoace inca din prima sedinta.

Oricare ar fi optiunile voastre, ati ajuns in locul potrivit! Antrenorii nostri sunt fosti sportivi de performanta recunoscuti atat national cat si international de Federatia Romana de Dans Sportiv. Asadar, cunosc si stapanesc arta dansului de societate de peste 15 ani si sunt gata sa creeze coregrafii pentru valsul mirilor de care sa va bucurati cu adevarat.

Totodata, fiecare dintre ei au participat si participa in continuare la spectacole de dans organizate cu diverse ocazii. Acestea pot fi: evenimente in cadrul nuntilor / botezurilor, show-uri in restaurante de prestigiu din Bucuresti precum Palatul Suter, Palatul Sutu, Carul cu Bere, Hanul Berarilor, Salon Bourlesque, Le Chateau, Aristocrat, Hotel Marriott si multe altele.

Si, fiindca un dansator bun nu inseamna neaparat si un profesor bun, garantam experienta de minimum 5 ani de predare pentru profesorii alaturi de care veti sustine cursul pentru valsul mirilor.

Alaturi de ei veti invata pasi de dans si alte figuri spectaculoase, veti simti ritmul melodiei voastre de suflet, veti adapta coregrafia in spatiul in care urmeaza sa sustineti evenimentul si veti straluci pe ringul de dans. Desigur, coregrafiile personalizate sunt adaptate in functie de nivelul si disponibilitatea fizica a fiecarui cursant iar toate elementele coregrafice tin cont de toti factorii tehnici ai evenimentului (lumini, artificii, fum greu, tip podea etc.).

In caz ca vreti sa ne contactati ne puteti suna la:
(+40)774.048.384 / (+40)754.295.977

Saaau, daca aveti emotii, ne puteti scrie pe:
buna@dansul-mirilor.com

Cupluri multumite
Coregrafii duse la bun sfarsit!
Recomandari
Cupluri care ne-au recomandat
Cursuri la salon
Sedinte sustinute la salon
Cursuri la sala
Sedinte sustinute la sala
website DM.COM 9
website DM.COM 11
website DM.COM 7
website DM.COM 10

Creativitate

Antrenorii nostri sunt mereu deschisi sa colaboreze cu voi. Asadar, daca aveti anumite preferinte pe care doriti sa le inserati in coregrafia voastra, miscari preferate sau alti participanti, nu ezitati sa ne spuneti. Ne dorim ca momentul vostru sa fie exact cum va doriti si sa va simtiti senzational la cel mai important moment al vostru.

Evenimente

Vezi antrenorii nostri in actiune! Asa cum iti spuneam, echipa noastra aduce plus valoare oricarui eveniment prin sustinerea unor momente de dans entertainment. Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o cerere in casatorie, o seara speciala la un restaurant, un flash mob sau o reclama, suntem aici sa facem senzatie!

Urmareste acest videoclip format dintr-un colaj cu participarile noastre la evenimente.

Bucurati-va de 10% discount!

Ai ajuns pana aici si evenimentele iti fac cu ochiul? Ei bine, mirii nostri beneficiaza de discount la pachetele de show-uri.

Portofoliu

Lasam mirii sa vorbeasca pentru noi. Te invitam sa urmaresti un colaj video format din coregrafii concepute de antrenorii nostri pentru evenimentul mult asteptat.

0
Coregrafii
0
Ore de pregatire

Inspiratie

Fie ca urmeaza sa incepeti pregatirile pentru nunta, fie ca sunteti deja in curs de desfasurare, v-am pregatit o serie de articole utile care sa va ajute la marele eveniment. 

  • All Post

Abonare

Ramaneti la curent cu cele mai utile informatii depsre valsul mirilor. Fara spam-uri, fara informatie lipsita de calitate.

Ai fost abonat la newsletter-ul nostru Ups! Ceva nu a mers bine, incearca din nou

(+40)774.048.384 | buna@dansul-mirilor.com

×